Oppimisen olohuone aikuisille

Haaveiletko opinnoista, mutta et oikein tiedä miten sitä opiskeltiinkaan? Vai ovatko opinnot käynnissä, mutta eivät suju niin kuin toivoisit? Onko hankala löytää tärkeät asiat tekstistä? Sisältääkö työsi tai opintosi laskemista, mutta se tuntuu haastavalta? Kaipaatko apua työhakemuksen tai muun tekstin kirjoittamiseen? Onko tietokoneen käytön opettelu jäänyt muun elämän jalkoihin?

Esimerkiksi tällaisiin aiheisiin voit saada apua Oppimisen olohuoneesta. Ota yhteyttä Heliin tai Johannaan, niin varataan aika keskusteluun. (Elokuussa Heli lomailee – Miia tekee ohjauksia, puh. 044 282 0018, miia.lund@lukijose.fi.) Voit jatkaa yksilöohjauksessa ja/tai osallistua Oppimisen olohuoneeseen tai pajaan. Toiminta on sinulle maksutonta.

Olitpa opiskelija, työssäkäyvä, työtön tai työelämän ulkopuolella ja kaipaat tukea oppimiseen, tervetuloa! Oppimisen olohuoneesta saat oppimisen tukivälineitä ja vertaistukea opintoihin, töihin ja elämään.

Meidät saa parhaiten kiinni sähköposti- tai tekstiviestillä.

Heli Kinnunen
Hankepäällikkö, oppimisvalmentaja, KM
Puhelin: 044 282 0036  /  heli.kinnunen(at)lukijose.fi

Johanna Lyytikäinen
Oppimisvalmentaja, FM
Vs. hankepäällikkö, Elinikäisen oppimisen keskus -hanke
Puhelin: 044 282 0019  /  johanna.lyytikainen(at)lukijose.fi

 

Avoin oppimisen paja

maanantaisin klo 16-19 Josen toimistolla, Suvantokatu 20. Jatkuu viikolla 33.

Pajaan voit tulla tekemään omia tehtäviäsi tai harjoittelemaan lukemista, kirjoittamista, laskemista ja digitaitoja erilaisten tehtävien avulla omaan tahtiisi. Me autamme silloin kun tarvitsee. Pajassa voit myös jutella muiden kanssa ja saada mahdollisesti vertaistukea ja vinkkejä oman oppimisvaikeuden kanssa elämiseen.

Voit tulla koko ajaksi tai osaksi aikaa, miten vain pääset. Tarjoamme pientä purtavaa. Toivomme, että käyt yksilöohjauksessa ennen pajaan tuloa. Ilmoittaudu pajaan viimeistään maanantaiaamuna teksti- tai sähköpostiviestillä meille, niin tiedämme varata syötävää ja tiloja tarpeeksi.

 

Avoin oppimisen olohuone

keskiviikkoisin klo 12-16 Josen toimistolla, Suvantokatu 20. Jatkuu viikolla 33.

Olohuoneesta voit varata itsellesi rauhallisen tilan omien tehtäviesi työstämiseen. Me olemme apuna tarvittaessa ja voit testailla erilaisia oppimisen apuvälineitä. Käy yksilöohjauksessa ennen kuin tulet työskentelemään. Ilmoita tulostasi viimeistään keskiviikkoaamuna, niin tiedämme varata tilat.